Afspraak maken

 Afspraken tijdens de Covid pandemie

Vanwege de oplopende cijfers van de Covid pandemie vragen wij zoveel mogelijk om consulten telefonisch te bespreken, via een e-consult vragen te stellen of per email. Neem bij twijfel vooral ook contact met ons op om te overleggen. Uiteraard zijn wij op de normale openingstijden beschikbaar! 

Online afspraak maken

Via de website kun je zelf online een afspraak maken voor het spreekuur. Je kunt hiervoor inloggen via het patiëntenportaal. Op dit moment is het niet mogelijk om online afspraken te maken ivm de oplopende besmettingen van Covid. 

Telefonisch afspraak maken

Je kunt bellen naar de assistente om een afspraak te maken. Bel naar 024 – 200 3000 en kies optie 2. 

 

Spreekuurtijden

Het ochtendspreekuur is van 08.30 – 11.00 uur

Het midddagspreekuur is van 14.00 – 16.00 uur

Wij plannen 15 minuten per consult. Heb je 2 klachten of meer tijd nodig, dan kun je een afspraak van 20 minuten maken.

 

Triage

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van je contact en mogelijke bijkomende klachten. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van je eventuele klachten. Daarnaast kan zij adviezen geven, volgens onze richtlijnen (van het Nederlands Huisartsengenootschap, NHG). De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met deze informatie om te gaan.

 

Afspraak afzeggen

Indien je verhinderd bent voor je afspraak, of deze wilt verzetten, vragen we je om dit ten minste 12 uur van te voren aan ons door te geven. Zo hebben wij de mogelijkheid om eventueel iemand anders in te plannen op die tijd. Indien je meer dan twee keer niet op je afspraak bent verschenen, zonder van te voren af te melden, zijn wij genoodzaakt om een bedrag van 25,- euro in rekening te brengen. Wanneer het gaat om afspraken bij de praktijkondersteuner GGZ, dan zijn wij genoodzaakt 35,- euro in rekening te brengen, omdat dit om langere consult tijden gaat.

Stel hier je vraag