Team huisartsenpraktijk Waalfront

 

Het team bestaat uit de huisartsen Mette Claassen en Nynke Nagtzaam, uit de doktersassistentes Kim Broekman, Wendy Breuker en Jolanda van Esch, praktijkondersteuner somatiek Karin Corjanus en uit Marinus Hendriks als onze praktijkondersteuner GGZ.

Mette Claassen

Mette Claassen

Huisarts en praktijkeigenaar

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam als huisarts. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn het beoordelen van moedervlekken, het verrichten van kleine ingrepen en hart- en vaatziekten.

Ik ben geboren en opgegroeid in Nijmegen. In 2005 ben ik geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Daarna ben ik weer in Nijmegen komen wonen en heb ik anderhalf jaar als arts gewerkt op de afdeling cardiologie.

Ik ben getrouwd met Youri en samen hebben we twee kinderen, Izar en Rana. Ook hebben we een hond waar ik graag mee wandel. Andere dingen die ik leuk vind om te doen zijn lezen, zeilen, pianospelen en muziek luisteren.

Nynke Nagtzaam

Nynke Nagtzaam

Huisarts en praktijkeigenaar

Sinds september 2016 werk ik als huisarts in de regio Arnhem-Nijmegen. Na mijn studie geneeskunde heb ik als arts gewerkt op zowel een spoedeisende hulp als op de afdeling geriatrie. Speciale aandachtsgebieden: ouderenzorg en migrantenzorg.

Naast mijn studie heb ik me altijd bezig gehouden met internationalisering en interculturele verschillen in de zorg door middel van uitwisseling met andere huisartsen en het bijwonen van internationale congressen (RCGP, WONCA). In 2016 heb ik als vrijwilliger gewerkt in een vluchtelingenkamp op Lesbos.

Ik ben getrouwd met Gerben en in 2018 hebben wij een zoon gekregen: Tobe. Interesses: Tuinieren, reizen, sporten (hardlopen) en ook het bijwonen van concerten, bezoeken van theater en dansvoorstellingen.

Zorg met aandacht en een laagdrempelig en gelijkwaardig contact is waar ik naar streef.

Kim Broekman

Kim Broekman

Doktersassistente

Mijn naam is Kim Broekman, doktersassistente binnen de praktijk. 

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd doktersassistente in sinds die tijd ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk, daarbij heb ik ook een aantal maanden gewerkt op de poli dermatologie. Daar ben ik erachter gekomen dat mijn passie toch helemaal in de huisartsenzorg ligt.

Vanaf 1 april zul je mij tegenkomen binnen de huisartsenpraktijk, waar ik 4 dagen in de week aanwezig zal zijn. Ik heb veel zin om te beginnen in deze jonge en groeiende huisartsenpraktijk.

Het mooie aan de huisartsenzorg vind ik om bij te kunnen dragen aan het leveren van de beste zorg maar daarbij vind ik de persoonlijke benadering ook erg belangrijk.

Verder kom ik uit Groesbeek, waar ik ook veel tijd doorbreng met vrienden en familie. Daarnaast ben ik regelmatig op de sportschool te vinden en maak ik graag mooie (verre) reizen.

 

Wendy Breuker

Wendy Breuker

Doktersassistente

Mijn naam is Wendy Breuker, sinds 2006 ben ik werkzaam als doktersassistente in de huisartsenpraktijk en daarnaast als triagist op de huisartsenpost. Een super combinatie! Na 14 jaar werken in een groot gezondheidscentrum heb ik bewust gekozen voor deze kleinschalige praktijk. Vanaf 1 mei ben ik hier 2 dagen per week te vinden. Kwaliteit van zorg vind ik belangrijk, daar hoort voor mij een luisterend oor en humor bij.

 

Ik ben opgegroeid Wesepe en ben na het afronden van de opleiding naar Nijmegen verhuisd. Wandelen, lezen en concerten / festivals bezoeken zijn dingen die ik graag doe. Daarnaast vind ik het leuk om in diverse commissies mijn vrije uren te besteden aan ICT in de huisartsenpraktijk.

 

 

Jolanda van Esch

Jolanda van Esch

Doktersassistente

 

Vanaf mei 2020 kunnen jullie mij tegenkomen binnen de huisartsenpraktijk op de maandag, dinsdag en vrijdagmorgen. Ik heb meerdere jaren ervaring als doktersassistente en ook heb ik gewerkt binnen een eerstelijnscentrum als praktijkmanager. 

 

Ik vind het heel erg leuk om opnieuw in een klein team terecht te komen en om kennis te maken met de patiënten binnen de praktijk. Samen met het team de praktijk verder uitbouwen naar tevredenheid van alle partijen. Ook het meedenken met de patiënten en een luisterend oor bieden, en denken in oplossingen vind ik erg belangrijk. 

 

Sinds een jaar woon ik in Beneden-Leeuwen samen met mijn man, twee meiden van 8 en 11 jaar oud en onze Berner Sennen hond Benthe. In mijn vrije tijd is het maken van taarten mijn grootste hobby, voornamelijk marsepein verjaardagstaarten maar ook nieuwe dingen uitproberen in de keuken doe ik graag.

 

Karin Corjanus

Karin Corjanus

Praktijkondersteuner Somatiek

Mijn naam is Karin Corjanus. Sinds 1985 woon ik in Nijmegen, en sinds 1992 ook samen met mijn partner René. Samen hebben we twee dochters en een zoon die sinds kort alle drie studeren. Zelf heb ik in Nijmegen de  HBO-V en een docentenopleiding Verpleegkunde gevolgd. Ruim 15 jaar heb ik in het Radboud ziekenhuis gewerkt, zowel als verpleegkundige als opleider. In 2006 heb ik de opleiding voor POH gevolgd aan de HAN en ben ik als praktijkverpleegkundige somatiek aan de slag gegaan in Gezondheidscentrum Bottendaal. Daar heb ik 13 jaar met veel plezier gewerkt.

Nu kijk ik er naar uit om in het Waalfront aan de slag te gaan en bij te dragen aan het verder uitbouwen van deze praktijk. 

Mijn streven is om samen met jou te kijken welke stappen, groot of klein, je kunt en wilt nemen om zo lang mogelijk fit en gezond te blijven.

Ik ga mensen met diabetes, risico op hartvaatziekten, COPD of astma, mensen die willen stoppen met roken en ouderen begeleiden. Daarnaast zal ik het spreekuur verzorgen bij de daklozenopvang de Hulsen.

 In mijn vrije tijd ren ik graag een rondje met vrienden.  Verder fiets en wandel ik graag.  Daarnaast bezoek ik graag musea en houd ik van een goede film of een etentje met mijn familie en vrienden.

Marinus Hendriks

Marinus Hendriks

Praktijk ondersteuner GGZ

Mijn naam is Marinus Hendriks. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Een dochter van 6 en een zoon van 4. Ik werk nu 6 jaar als praktijkondersteuner GGZ voor OCE Nijmegen. Waarbij ik 1 dag voor HAP Waalfront werk.

Na de opleiding HBO-V te hebben afgerond heb ik op de Grote Beek in Eindhoven gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige. Daarna even in de forensische psychiatrie in Zeeland. En voordat ik als POH-GGZ ging werken heb ik 5 jaar bij de RIBW gewerkt als begeleider van (vooral) jong volwassen.

Als praktijkondersteuner bied ik een luisterend oor en help ik mee om weer overzicht te krijgen in een situatie waarin je de grip bent verloren. Samen met je gaan we op zoek naar wat je nodig hebt.

Samenwerking

Daarnaast werken we nauw samen met een aantal andere zorgverleners, waaronder de diëtistes van Profitt. Maud Bernards houdt op woensdagen een spreekuur bij ons in de praktijk. Hieronder stelt zij zich kort even voor.

Maud Bernards

Maud Bernards

Diëtiste Profitt

 

Mijn naam is Maud Bernards en ben sinds 2013 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. Ik ben woonachtig in Venlo en werk met veel plezier bij Profitt. Ik hou van koken en leer veel van mijn vriend die zijn passie heeft gevonden als kok. Daarnaast hou ik van fotografie, schminken en samenzijn met vrienden. Ik voel me het gelukkigst wanneer ik me bezig kan houden met sport. Ik breng dit graag over op anderen en geef daarbij praktische adviezen die gecombineerd kunnen worden met een gezonde eet- en leefstijl. Ik help je bij het behalen van je doelen om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Lekker in je vel zitten, daar gaat het om. Ik kan je helpen met dieetadvies bij onder andere over-/ondergewicht, Diabetes Mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en maag-darmklachten zoals het Prikkelbaar Darm Syndroom. Als lifestyle coach geef ik daarnaast ook advies bij leefstijlveranderingen zoals stoppen met roken, het verhogen van lichaamsbeweging en leefstijladvies bij slaapapneu.

Stel hier je vraag