Team huisartsenpraktijk Waalfront

 

Het team bestaat uit de huisartsen Mette Claassen en Nynke Nagtzaam, uit de doktersassistentes Lisanne Peperkamp en Tanja Overdijk, twee praktijkondersteuners somatiek, Linda Geurts van Kessel en Moniek Hanegraaf, en uit Marion Borghart als onze praktijkondersteuner GGZ.

Mette Claassen

Mette Claassen

Huisarts en praktijkeigenaar

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam als huisarts. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn het beoordelen van moedervlekken, het verrichten van kleine ingrepen en hart- en vaatziekten.

Ik ben geboren en opgegroeid in Nijmegen. In 2005 ben ik geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Daarna ben ik weer in Nijmegen komen wonen en heb ik anderhalf jaar als arts gewerkt op de afdeling cardiologie.

Ik ben getrouwd met Youri en samen hebben we twee kinderen, Izar en Rana. Ook hebben we een hond waar ik graag mee wandel. Andere dingen die ik leuk vind om te doen zijn lezen, zeilen, pianospelen en muziek luisteren.

Nynke Nagtzaam

Nynke Nagtzaam

Huisarts en praktijkeigenaar

Sinds september 2016 werk ik als huisarts in de regio Arnhem-Nijmegen. Na mijn studie geneeskunde heb ik als arts gewerkt op zowel een spoedeisende hulp als op de afdeling geriatrie. Speciale aandachtsgebieden: ouderenzorg en migrantenzorg.

Naast mijn studie heb ik me altijd bezig gehouden met internationalisering en interculturele verschillen in de zorg door middel van uitwisseling met andere huisartsen en het bijwonen van internationale congressen (RCGP, WONCA). In 2016 heb ik als vrijwilliger gewerkt in een vluchtelingenkamp op Lesbos.

Ik ben getrouwd met Gerben en in 2018 hebben wij een zoon gekregen: Tobe. Interesses: Tuinieren, reizen, sporten (hardlopen) en ook het bijwonen van concerten, bezoeken van theater en dansvoorstellingen.

Zorg met aandacht en een laagdrempelig en gelijkwaardig contact is waar ik naar streef.

Lisanne Peperkamp

Lisanne Peperkamp

Doktersassistente

Ik ben Lisanne Peperkamp. Ik ben in Brabant geboren maar al een aantal jaar woonachtig in Nijmegen. Ik woon samen met mijn vriend. Ik houd van reizen, muziek luisteren en festivals bezoeken.

In 2007 heb ik de opleiding voor doktersassistente behaald. Snel daarna ben ik bij de Huisartsengroep Grave aan het werk gegaan waar ik ruim 10 jaar gewerkt heb en allround doktersassistente was. Nu ga ik met veel plezier en enthousiasme een nieuwe uitdaging aan bij huisartsenpraktijk Waalfront. Daarnaast ben ik sinds korte tijd ook werkzaam bij de huisartsenpost.

Het leuke aan mijn vak vind ik om andere mensen te kunnen helpen. Ik vind het dan ook belangrijk om iedereen zo vriendelijk mogelijk te woord te staan en op een prettige manier met de patiënt om te gaan.

Tanja Overdijk

Tanja Overdijk

Doktersassistente

Ik ben Tanja Overdijk en ik ben geboren en getogen in de gemeente Beuningen waar ik nog steeds woonachtig ben.

Sinds 1996 ben ik werkzaam als doktersassistente. In 1999 heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenpost, waar ik tot op heden werkzaam ben als triagist en spreekuurassistente.

Na ruim 18 jaar op op de huisartsenpost gewerkt te hebben, vind ik het heerlijk om een combinatie te maken tussen spoedzorg en daarnaast om samen met mijn collega’s een huisartsenpraktijk op te bouwen waarin uw vraag centraal staat. Ik help u graag verder.

Naast mijn werk en familie, reis ik graag en ben ik creatief bezig met o.a. fotografie, haken, sieraden en kaartjes maken.

Linda Geurts van Kessel

Linda Geurts van Kessel

Praktijk ondersteuner Somatiek

Sinds 2013 ben ik werkzaam als POH somatiek. Mijn specialisaties zijn diabetes, hart-vaatziekten, COPD, Astma en Stoppen met roken.

Vanaf 2005 was ik werkzaam als doktersassistente en in 2006 heb ik 1 jaar de opleiding voor diëtetiek gevolgd.

Ik ben als doktersassistente werkzaam geweest bij verschillende huisartspraktijken en heb ook gewerkt op de polikliniek interne geneeskunde en chirurgie in ziekenhuizen.
Daar kreeg ik al wat meer indrukken over de ziektebeelden diabetes en hart-vaatziekten.
In 2011  ben ik gestart met de opleiding voor praktijkondersteuner en na afronding van deze opleiding ben ik werkzaam als praktijkondersteuner.

Het leuke van dit werk is dat een zelfstandige baan is waarbij je veel persoonlijke contacten met patiënten hebt.
Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor een ander.

In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, rennen, wandelen en reizen.

Moniek Hanegraaf

Moniek Hanegraaf

Praktijkondersteuner Somatiek

Ik ben Moniek Hanegraaf. Ik woon in Druten. Ik heb 4 kinderen maar die wonen inmiddels niet meer bij mij.

Ik ben begonnen als doktersassistente en heb heel lang in Veghel gewerkt. 18 jaar geleden heb ik de opleiding praktijkondersteuner gedaan in Eindhoven bij Fontys hoge scholen en heel lang in Overasselt met veel plezier gewerkt. Sinds 6 jaar werk ik als praktijkondersteuner in medisch centrum oud west en de laatste 3 jaar met name ouderenzorg. Ik merk dat ik dat erg leuk vind.

Nu ga ik bij deze praktijk ook ondersteunen en met name bij De Hulsen en de ouderenzorg.

Daar heb ik veel zin in!

Mijn hobby’s zijn; ik wandel graag in de natuur, ik zing graag, ik lees graag en ik speel een klein beetje piano!

Marion Borghart

Marion Borghart

Praktijk ondersteuner GGZ

Beste mensen,

Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Marion Borghart, vanaf augustus zal ik gaan beginnen als POH-GGZ (praktijkondersteuner huisarts GGZ ) in de huisartsenpraktijk Waalfront in Nijmegen. Ik kijk er erg naar uit om deel uit te gaan maken van dit team.

Na mijn opleiding HBO-V ben ik binnen de psychiatrie op verschillende plekken werkzaam geweest, tevens heb ik verschillende opleidingen gedaan. Ik heb o.a. gewerkt in een psychiatrisch ziekenhuis in Nijmegen, de verslavingszorg en de laatste jaren met veel plezier en voldoening als praktijkverpleegkundige in een asielzoekerscentrum. De problematiek daar was op psychisch en psychosociaal gebied zeer divers. Het afgelopen jaar heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan, ik ben de opleiding POH GGZ gaan doen. Tijdens deze opleiding heb ik in een huisartsenpraktijk in Nijmegen als POH GGZ met veel enthousiasme gewerkt. Inmiddels werk ik al enige maanden in een huisartsenpraktijk in Beuningen en in Reek.

Laagdrempeligheid, respect en betrokkenheid vind ik belangrijke kernwaarden.

Ik ben getrouwd, wij wonen sinds 4 jaar in het buitengebied van Winssen. Na heel veel jaren in Nijmegen te hebben gewoond is dit een heerlijke plek om thuis te komen.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond. Verder vind ik het fijn en ontspannen om te tuinieren, klussen in en om het huis en te zorgen voor de kippen. Koken en lekker eten doe ik ook graag.

Ik hoop je te ontmoeten en dat ik jou de begeleiding en ondersteuning kan geven op de momenten dat het nodig is.

Samenwerking

Daarnaast werken we nauw samen met een aantal andere zorgverleners. Zij houden afwisselend een spreekuur bij ons in de praktijk. Hieronder stellen zij zich kort even voor.

Maud Bernards

Maud Bernards

Diëtiste Profitt

 

Mijn naam is Maud Bernards en ben sinds 2013 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. Ik ben woonachtig in Venlo en werk met veel plezier bij Profitt. Ik hou van koken en leer veel van mijn vriend die zijn passie heeft gevonden als kok. Daarnaast hou ik van fotografie, schminken en samenzijn met vrienden. Ik voel me het gelukkigst wanneer ik me bezig kan houden met sport. Ik breng dit graag over op anderen en geef daarbij praktische adviezen die gecombineerd kunnen worden met een gezonde eet- en leefstijl. Ik help je bij het behalen van je doelen om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Lekker in je vel zitten, daar gaat het om. Ik kan je helpen met dieetadvies bij onder andere over-/ondergewicht, Diabetes Mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en maag-darmklachten zoals het Prikkelbaar Darm Syndroom. Als lifestyle coach geef ik daarnaast ook advies bij leefstijlveranderingen zoals stoppen met roken, het verhogen van lichaamsbeweging en leefstijladvies bij slaapapneu.

Laura Slebus

Laura Slebus

Diëtiste Profitt

Mijn naam is  Laura Slebus, geboren en getogen in de omgeving van Nijmegen en in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. In 2013 ben ik gestart in het CWZ waarna ik snel de overstap heb gemaakt naar de eerste lijn. Sinds 2014 werk ik als allround diëtiste bij Profitt waarbij bij expertise ligt op het gebied van kinderdiëtetiek en diabetes. 

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan hardlopen, wielrennen en bootcamp. Naast deze sportieve activiteiten houd ik van koken, buiten zijn, muziek en gezelligheid. Ik heb veel zin om in deze vernieuwende wijk in Nijmegen aan de slag te gaan om jong en oud met voeding gerelateerde vragen te helpen.

Ik ga met jou in gesprek om je te leren kennen en op zoek te gaan naar je sterke kanten en je valkuilen rondom je eetgedrag. Ik stel samen met jou haalbare doelen, waarbij mijn kracht zit in het persoonlijk coachen en motiveren. Ik help je graag bij het creëren van een gezonde leefstijl waarbij jij je goed voelt, met behulp van praktische adviezen en creatieve ideeën.