Team huisartsenpraktijk Waalfront

 

Het team bestaat uit de huisartsen Mette Claassen en Nynke Nagtzaam, uit de doktersassistentes Kim Broekman, Wendy Breuker, Sharona Abels en Jolanda van Esch, praktijkondersteuner somatiek Marc de Bont en uit Auke van den Berg als onze praktijkondersteuner GGZ.

Mette Claassen

Mette Claassen

Huisarts en praktijkeigenaar

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam als huisarts. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn het beoordelen van moedervlekken, het verrichten van kleine ingrepen en hart- en vaatziekten.

Ik ben geboren en opgegroeid in Nijmegen. In 2005 ben ik geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Daarna ben ik weer in Nijmegen komen wonen en heb ik anderhalf jaar als arts gewerkt op de afdeling cardiologie.

Ik ben getrouwd met Youri en samen hebben we twee kinderen, Izar en Rana. Ook hebben we een hond waar ik graag mee wandel. Andere dingen die ik leuk vind om te doen zijn lezen, zeilen, pianospelen en muziek luisteren.

BIG Registratienummer: 89915613101

 

Nynke Nagtzaam

Nynke Nagtzaam

Huisarts en praktijkeigenaar

Sinds september 2016 werk ik als huisarts in de regio Arnhem-Nijmegen. Na mijn studie geneeskunde heb ik als arts gewerkt op zowel een spoedeisende hulp als op de afdeling geriatrie. Speciale aandachtsgebieden: ouderenzorg en migrantenzorg.

Naast mijn studie heb ik me altijd bezig gehouden met internationalisering en interculturele verschillen in de zorg door middel van uitwisseling met andere huisartsen en het bijwonen van internationale congressen (RCGP, WONCA). In 2016 heb ik als vrijwilliger gewerkt in een vluchtelingenkamp op Lesbos.

Ik ben getrouwd met Gerben en in 2018 hebben wij een zoon gekregen: Tobe. Interesses: Tuinieren, reizen, sporten (hardlopen) en ook het bijwonen van concerten, bezoeken van theater en dansvoorstellingen.

Zorg met aandacht en een laagdrempelig en gelijkwaardig contact is waar ik naar streef.

BIG Registratienummer: 99915418001

Kim Broekman

Kim Broekman

Doktersassistente

Mijn naam is Kim Broekman, doktersassistente binnen de praktijk.

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd doktersassistente in sinds die tijd ben ik werkzaam in de huisartsenpraktijk, daarbij heb ik ook een aantal maanden gewerkt op de poli dermatologie. Daar ben ik erachter gekomen dat mijn passie toch helemaal in de huisartsenzorg ligt.

Het mooie aan de huisartsenzorg vind ik om bij te kunnen dragen aan het leveren van de beste zorg maar daarbij vind ik de persoonlijke benadering ook erg belangrijk.

Verder kom ik uit Groesbeek, waar ik ook veel tijd doorbreng met vrienden en familie. Daarnaast ben ik regelmatig op de sportschool te vinden en maak ik graag mooie (verre) reizen.

 

Wendy Breuker

Wendy Breuker

Doktersassistente

Mijn naam is Wendy Breuker, sinds 2006 ben ik werkzaam als doktersassistente in de huisartsenpraktijk en daarnaast als triagist op de huisartsenpost. Een super combinatie! Na 14 jaar werken in een groot gezondheidscentrum heb ik bewust gekozen voor deze kleinschalige praktijk.  Kwaliteit van zorg vind ik belangrijk, daar hoort voor mij een luisterend oor en humor bij.

Ik ben opgegroeid Wesepe en ben na het afronden van de opleiding naar Nijmegen verhuisd. Wandelen, lezen en concerten / festivals bezoeken zijn dingen die ik graag doe. Daarnaast vind ik het leuk om in diverse commissies mijn vrije uren te besteden aan ICT in de huisartsenpraktijk.

 

 

Jolanda van Esch

Jolanda van Esch

Doktersassistente en praktijkmanager

Mijn naam is Jolanda van Esch en Ik heb meerdere jaren ervaring als doktersassistente en als praktijkmanager. 

Ik vind het heel erg leuk om in een klein team terecht te komen en om kennis te maken met de patiënten binnen de praktijk. Samen met het team de praktijk verder uitbouwen naar tevredenheid van alle partijen. Ook het meedenken met de patiënten en een luisterend oor bieden, en denken in oplossingen vind ik erg belangrijk. 

Sinds een jaar woon ik in Beneden-Leeuwen samen met mijn man, twee meiden van 8 en 11 jaar oud en onze Berner Sennen hond Benthe. In mijn vrije tijd is het maken van taarten mijn grootste hobby, voornamelijk marsepein verjaardagstaarten maar ook nieuwe dingen uitproberen in de keuken doe ik graag.

 

Sharona Abels

Sharona Abels

Doktersassistente

Mijn naam is Sharona Abels. Ik heb sinds 2015 mijn diploma doktersassistente en ben sindsdien werkzaam in de huisartsenbranche.

Ik ben opgegroeid in Utrecht en ik heb daar ook tot drie jaar geleden gewoond en zeven jaar bij een huisartsenpraktijk gewerkt. Inmiddels woon ik met mijn gezin in Druten en heb ik de keuze gemaakt om ook in de buurt te gaan werken. Ik ben erg blij dat ik in een leuk en klein team terecht ben gekomen en heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Het mooie aan de huisartsenzorg vind ik het patiëntencontact, de afwisseling in het werk en het kunnen bijdragen aan (goede) zorg.

Mijn grootste hobby is (zaal)voetbal met een hele leuke groep meiden. Verder vind ik het fijn om met de hond te wandelen, lekker uit eten te gaan en met onze dochter van twee jaar leuke dingen te doen.

Marc de Bont

Marc de Bont

Praktijkondersteuner somatiek

 

Mijn naam is Marc de Bont. Ik ben in 1990 gaan samenwonen met Herma in Nijmegen. Inmiddels wonen wij in Wijchen. Sinds december 2020 ben ik gediplomeerd praktijkverpleegkundige somatiek. Mijn carrière in de gezondheidszorg is begonnen in 1985 met de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige. Daarna heb ik nog meerdere opleidingen gevolgd en heb ik als verpleegkundige gewerkt in het Radboud UMC, het toenmalige ULC1 op Dekkerswald, als ontwikkelingswerker in verschillende landen in de tropen en als praktijkverpleegkundige in de asielzoekerszorg. Ik wil graag in de huisartsenzorg blijven en heb me daarom nu omgeschoold tot praktijkverpleegkundige somatiek.

 

Naast mijn werk is natuur mijn grootste hobby. Ik doe veel studie naar de verspreiding van verschillende soortgroepen als vogels, bijen, (nacht-)vlinders en planten. Andere hobby’s zijn uit eten, muziekvoorstellingen en theater. En reis ik graag en zoveel als mogelijk.

 

Ik vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en kijk er daarom naar uit om in een nieuw en klein team te gaan werken.

 

 

 

Auke van den Berg

Auke van den Berg

Praktijkondersteuner GGZ

 

Mijn naam is Auke van den Berg en vanaf 1 februari 2021 werkzaam op maandag als POHGGZ binnen de praktijk.

Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker en heb in die functie 12 jaar binnen de GGZ gewerkt.  In 2014 heb ik de overstap gemaakt om als POH-GGZ in de huisartsenpraktijk te gaan werken.

Samen met mijn partner Erik en twee dochters woon ik in Beek. Ik wandel daar graag de bossen in of ga richting polder wandelend of op de fiets. Boeken lezen en voorstellingen bijwonen zijn ook tot activiteiten waar ik plezier in heb.

 

Als POH -GGZ ondersteun ik de huisarts in de praktijk bij de begeleiding/ behandeling van patiënten met psychische en psychosociale klachten. Denk bijvoorbeeld aan: depressieve klachten, spanningen, rouwverwerking, problemen met sociale relaties, verslaving, problemen met werk, eenzaamheid etc. In een eerste gesprek brengen we samen de situatie in kaart en vervolgens kunnen we aan de slag gaan met wat nodig is om de situatie te verbeteren. Als blijkt dat dit niet voldoende is, kunnen we samen zoeken naar andere passende hulpverlening.

 

Ik vind het fijn dat ik in dit werk laagdrempelig iets voor mensen kan betekenen. Dichtbij, in de praktijk van de huisarts. Voor een paar gesprekken om dingen op een rij te zetten of bij een langer traject bij complexere problemen kan ik ondersteuning bieden om de juiste weg te vinden.

 

Samenwerking

Daarnaast werken we nauw samen met een aantal andere zorgverleners, waaronder de diëtistes van Profitt.  Zij houdt op donderdagmiddag spreekuur bij ons in de praktijk. Hieronder stelt zij zich binnenkort even voor.

Mijn naam is Laura en ik werk sinds november 2014 als diëtist bij ProFitt. Elke werkdag stap ik met goede zin op de fiets naar de praktijklocaties, waaronder het Waalfront. Buiten zijn is mijn hobby en ik haal veel energie uit hardlopen, MTB’en, mijn racefiets en wintersport. Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Brakkenstein.

Met plezier maak ik voor jong en oud een passend plan en begeleid ik bij alle problemen gerelateerd aan voeding. Ik ga met je in gesprek om je te leren kennen en op zoek te gaan naar je sterke kanten en valkuilen rondom je eetgedrag. We besteden aandacht aan jouw verhaal, jouw waarden en je motivatie en beweegredenen achter dit gedrag. Dit bepaalt jouw keuzes en ligt ten grondslag aan de mogelijkheden tot blijvende verbetering.

We stellen samen haalbare en concrete doelen op, waarbij mijn kracht zit in mijn positivisme, praktische adviezen en het persoonlijk coachen. Hierbij maak ik gebruik van Acceptance Commitment Therapy. Zo word jij je eigen stok achter deur. Mijn specialisatie ligt op het gebied van diabetes, longziekten, zwangerschap, zuigelingen & kinderen en voedingsproblemen bij autisme.

Stel hier je vraag