Team huisartsenpraktijk Waalfront

 

Het team bestaat uit de huisartsen Mette Claassen en Nynke Nagtzaam, uit de doktersassistentes Tanja Overdijk, Annemiek Spanjaards, Roshni Guanipa, praktijkondersteuner somatiek Karin Corjanus en uit Marinus Hendriks als onze praktijkondersteuner GGZ.

Mette Claassen

Mette Claassen

Huisarts en praktijkeigenaar

Sinds februari 2017 ben ik werkzaam als huisarts. Mijn speciale aandachtsgebieden zijn het beoordelen van moedervlekken, het verrichten van kleine ingrepen en hart- en vaatziekten.

Ik ben geboren en opgegroeid in Nijmegen. In 2005 ben ik geneeskunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Daarna ben ik weer in Nijmegen komen wonen en heb ik anderhalf jaar als arts gewerkt op de afdeling cardiologie.

Ik ben getrouwd met Youri en samen hebben we twee kinderen, Izar en Rana. Ook hebben we een hond waar ik graag mee wandel. Andere dingen die ik leuk vind om te doen zijn lezen, zeilen, pianospelen en muziek luisteren.

Nynke Nagtzaam

Nynke Nagtzaam

Huisarts en praktijkeigenaar

Sinds september 2016 werk ik als huisarts in de regio Arnhem-Nijmegen. Na mijn studie geneeskunde heb ik als arts gewerkt op zowel een spoedeisende hulp als op de afdeling geriatrie. Speciale aandachtsgebieden: ouderenzorg en migrantenzorg.

Naast mijn studie heb ik me altijd bezig gehouden met internationalisering en interculturele verschillen in de zorg door middel van uitwisseling met andere huisartsen en het bijwonen van internationale congressen (RCGP, WONCA). In 2016 heb ik als vrijwilliger gewerkt in een vluchtelingenkamp op Lesbos.

Ik ben getrouwd met Gerben en in 2018 hebben wij een zoon gekregen: Tobe. Interesses: Tuinieren, reizen, sporten (hardlopen) en ook het bijwonen van concerten, bezoeken van theater en dansvoorstellingen.

Zorg met aandacht en een laagdrempelig en gelijkwaardig contact is waar ik naar streef.

Annemiek Spanjaards

Annemiek Spanjaards

Doktersassistente

Mijn naam is Annemiek Spanjaards, dokterassistente binnen de praktijk.

Sinds 2016 ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik werkzaam geweest binnen het ziekenhuis op diverse poli’s.

Nu ben ik sinds september 2019 werkzaam binnen onze praktijk waar ik met onwijs veel plezier een nieuwe uitdaging aanga.

Ik kom uit Cuijk, waar ik met mijn man en onze 2 kindjes woon. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik graag uit eten en kook en bak ik met veel liefde.

Het mooie van dit vak vind ik het contact met patiënten. Echt iets kunnen betekenen. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen binnen de praktijk en zich gehoord voelen.

Tanja Overdijk

Tanja Overdijk

Doktersassistente

Ik ben Tanja Overdijk en ik ben geboren en getogen in de gemeente Beuningen waar ik nog steeds woonachtig ben.

Sinds 1996 ben ik werkzaam als doktersassistente. In 1999 heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenpost, waar ik tot op heden werkzaam ben als triagist en spreekuurassistente.

Na ruim 18 jaar op op de huisartsenpost gewerkt te hebben, vind ik het heerlijk om een combinatie te maken tussen spoedzorg en daarnaast om samen met mijn collega’s een huisartsenpraktijk op te bouwen waarin uw vraag centraal staat. Ik help u graag verder.

Naast mijn werk en familie, reis ik graag en ben ik creatief bezig met o.a. fotografie, haken, sieraden en kaartjes maken.

Roshni Guanipa

Roshni Guanipa

Doktersassistente

Mijn naam is Roshni Guanipa en ik woon in Nijmegen.

In 2017 heb ik mijn diploma voor Doktersassistente behaald. In 2018 ben ik begonnen als vaste waarneemassistente bij WGC Lindenholt maar sinds kort ben ik daar vast in dienst. Daarnaast zal ik vanaf 21 oktober beginnen bij huisartsartsenpraktijk Waalfront. Ik zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag en donderdag ochtend. Ik heb er erg veel zin in!

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden, doe ik aan fitness en reis ik graag.

Karin Corjanus

Karin Corjanus

Praktijkondersteuner Somatiek

Mijn naam is Karin Corjanus. Sinds 1985 woon ik in Nijmegen, en sinds 1992 ook samen met mijn partner René. Samen hebben we twee dochters en een zoon die sinds kort alle drie studeren. Zelf heb ik in Nijmegen de  HBO-V en een docentenopleiding Verpleegkunde gevolgd. Ruim 15 jaar heb ik in het Radboud ziekenhuis gewerkt, zowel als verpleegkundige als opleider. In 2006 heb ik de opleiding voor POH gevolgd aan de HAN en ben ik als praktijkverpleegkundige somatiek aan de slag gegaan in Gezondheidscentrum Bottendaal. Daar heb ik 13 jaar met veel plezier gewerkt.

Nu kijk ik er naar uit om in het Waalfront aan de slag te gaan en bij te dragen aan het verder uitbouwen van deze praktijk. 

Mijn streven is om samen met jou te kijken welke stappen, groot of klein, je kunt en wilt nemen om zo lang mogelijk fit en gezond te blijven.

Ik ga mensen met diabetes, risico op hartvaatziekten, COPD of astma, mensen die willen stoppen met roken en ouderen begeleiden. Daarnaast zal ik het spreekuur verzorgen bij de daklozenopvang de Hulsen.

 In mijn vrije tijd ren ik graag een rondje met vrienden.  Verder fiets en wandel ik graag.  Daarnaast bezoek ik graag musea en houd ik van een goede film of een etentje met mijn familie en vrienden.

Marinus Hendriks

Marinus Hendriks

Praktijk ondersteuner GGZ

Mijn naam is Marinus Hendriks. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Een dochter van 6 en een zoon van 4. Ik werk nu 6 jaar als praktijkondersteuner GGZ voor OCE Nijmegen. Waarbij ik 1 dag voor HAP Waalfront werk.

Na de opleiding HBO-V te hebben afgerond heb ik op de Grote Beek in Eindhoven gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige. Daarna even in de forensische psychiatrie in Zeeland. En voordat ik als POH-GGZ ging werken heb ik 5 jaar bij de RIBW gewerkt als begeleider van (vooral) jong volwassen.

Als praktijkondersteuner bied ik een luisterend oor en help ik mee om weer overzicht te krijgen in een situatie waarin je de grip bent verloren. Samen met je gaan we op zoek naar wat je nodig hebt.

Samenwerking

Daarnaast werken we nauw samen met een aantal andere zorgverleners. Zij houden afwisselend een spreekuur bij ons in de praktijk. Hieronder stellen zij zich kort even voor.

Laura Slebus

Laura Slebus

Diëtiste Profitt

Mijn naam is  Laura Slebus, geboren en getogen in de omgeving van Nijmegen en in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. In 2013 ben ik gestart in het CWZ waarna ik snel de overstap heb gemaakt naar de eerste lijn. Sinds 2014 werk ik als allround diëtiste bij Profitt waarbij bij expertise ligt op het gebied van kinderdiëtetiek en diabetes. 

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan hardlopen, wielrennen en bootcamp. Naast deze sportieve activiteiten houd ik van koken, buiten zijn, muziek en gezelligheid. Ik heb veel zin om in deze vernieuwende wijk in Nijmegen aan de slag te gaan om jong en oud met voeding gerelateerde vragen te helpen.

Ik ga met jou in gesprek om je te leren kennen en op zoek te gaan naar je sterke kanten en je valkuilen rondom je eetgedrag. Ik stel samen met jou haalbare doelen, waarbij mijn kracht zit in het persoonlijk coachen en motiveren. Ik help je graag bij het creëren van een gezonde leefstijl waarbij jij je goed voelt, met behulp van praktische adviezen en creatieve ideeën. 

Maud Bernards

Maud Bernards

Diëtiste Profitt

 

Mijn naam is Maud Bernards en ben sinds 2013 afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek in Nijmegen. Ik ben woonachtig in Venlo en werk met veel plezier bij Profitt. Ik hou van koken en leer veel van mijn vriend die zijn passie heeft gevonden als kok. Daarnaast hou ik van fotografie, schminken en samenzijn met vrienden. Ik voel me het gelukkigst wanneer ik me bezig kan houden met sport. Ik breng dit graag over op anderen en geef daarbij praktische adviezen die gecombineerd kunnen worden met een gezonde eet- en leefstijl. Ik help je bij het behalen van je doelen om de beste versie van jezelf naar boven te halen. Lekker in je vel zitten, daar gaat het om. Ik kan je helpen met dieetadvies bij onder andere over-/ondergewicht, Diabetes Mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en maag-darmklachten zoals het Prikkelbaar Darm Syndroom. Als lifestyle coach geef ik daarnaast ook advies bij leefstijlveranderingen zoals stoppen met roken, het verhogen van lichaamsbeweging en leefstijladvies bij slaapapneu.