Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van onze website. Hier houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de opstartfase van onze praktijk.

 

Engelse coassistent loopt mee in de praktijk

Komende maand zal Oliver Carruthers een geneeskunde student uit Engeland een maand meelopen in de praktijk. Hij wil mogelijk in de toekomst ook huisarts in Nederland worden. Het kan betekenen dat hij meekijkt bij het spreekuur van de huisarts of de praktijkondersteuner. Hij zal in de loop van de maand ook zelf patiënten gaan zien onder supervisie van ons. Het kan zijn dat wij jou vragen bij het ophalen uit de wachtkamer of het goed is dat Oliver meekijkt,  dan wel dat Oliver het consult doet. Je kan altijd aangeven wanneer je dit liever niet wil. We hopen hem een goed beeld te kunnen geven van het mooie huisartsen vak.

Huisarts Nynke Nagtzaam is zwanger

Huisarts Nynke Nagtzaam is zwanger en zal vanaf 6 mei met zwangerschapsverlof gaan tot 16 september. Tijdens het zwangerschapsverlof worden haar spreekuur dagen afwisselend waargenomen door drie fijne en ervaren waarnemend huisartsen: Lennaert Renwarin, Iris van der Poel en Bas ten Elzen.

Groei van de praktijk, uitbreiding van spreekuur

We bemerken dat vanwege de groei van de praktijk er een toegenomen vraag is voor spreekuurplekken. Wij breiden ons spreekuur verder uit met extra inzet van een waarnemend huisarts. Het kan de komende maanden zijn dat je hierdoor wisselende gezichten in de praktijk ziet. Uiteindelijk hopen we een vaste waarnemer te vinden voor de extra dag uitbreiding van onze praktijk.