Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van onze website. Hier houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de opstartfase van onze praktijk.

 

Huisartsenspoedpost

In de avond, nacht en het weekend is de huisartsenspoedpost bereikbaar voor medische zaken die zo dringend zijn dat ze niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Je kunt op thuisarts kijken voor meer informatie om in te schatten of er sprake is van een spoedsituatie. Ook kun je een chat starten op de site van de huisartsenspoedpost als je niet zeker weet of je een urgent probleem hebt dat gezien moet worden op de spoedpost. Mocht er duidelijk sprake zijn van een spoedeisend probleem, dan kun je telefonisch contact opnemen met de spoedpost. Voor acuut levensbedreigende zaken bel je met 112.

Voor zaken die niet spoedeisend zijn, is het beter om je eigen huisarts te bellen, op werkdagen, omdat daar je medische voorgeschiedenis bekend is waardoor een betere inschatting gemaakt kan worden wat voor jou op dat moment de beste zorg is. Daarnaast houden we zo de spoedzorg ook goed teogankelijk voor dringende zaken die medisch niet kunnen wachten.

Als je hier vragen over hebt, kun je dat ook met onze assistente of met de huisarts bespreken.

Huisarts Nynke Nagtzaam is bevallen van een dochter

Huisarts Nynke Nagtzaam is met zwangerschapsverlof tot 16 september. Tijdens het zwangerschapsverlof worden haar spreekuur dagen afwisselend waargenomen door drie fijne en ervaren waarnemend huisartsen: Lennaert Renwarin, Iris van der Poel en Bas ten Elzen.

Groei van de praktijk, uitbreiding van spreekuur

We bemerken dat vanwege de groei van de praktijk er een toegenomen vraag is voor spreekuurplekken. Wij breiden ons spreekuur verder uit met extra inzet van een waarnemend huisarts. Het kan de komende maanden zijn dat je hierdoor wisselende gezichten in de praktijk ziet. Uiteindelijk hopen we een vaste waarnemer te vinden voor de extra dag uitbreiding van onze praktijk.