Goed nieuws! 

Het is nu mogelijk om je eigen medische dossier online in te zien. Dit is mogelijk via het patiëntenportaal. Mocht je nog geen account hiervoor hebben aangemaakt, dan kun je dat alsnog doen via onze website, of vraag het de assistente. Hiervoor hebben we wel eerst een legitimatie controle nodig, dit kan per mail, telefonisch of op de praktijk.

In het patiëntenportaal vind je een overzicht van alle diagnoses (episodes) die de huisarts heeft aangemaakt in het dossier. Als je daarop klikt, zie je de conclusie en het plan dat de huisarts genoteerd heeft. Ook kun je uitslagen en brieven terugvinden. 

Zo kun je thuis nog eens rustig nalezen wat er afgesproken is, na een bezoek of contact met de praktijk. Mocht je naar aanleiding daarvan nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!