Eind februari hebben wij voor het eerst onze deuren geopend voor patiënten. Voor de zomer hadden wij al ruim 500 patiënten! In augustus hebben wij een nieuwe medewerker mogen verwelkomen: Marion Borgharts, praktijkondersteuner GGZ. Afgelopen jaar zijn we fijne samenwerkingsverbanden (André Middendorp, GZ psycholoog, Laura en Maud van diëtisten praktijk Profitt en Erik-Jan en Jelte van Fysiokracht) aangegaan in onze praktijk. 

In begin van 2019 hopen we onze 1000ste patiënt te mogen verwelkomen en zullen wij ons team verder gaan uitbreiden met tweetal praktijkondersteuners somatiek (voor begeleiding van diabetes, hart en vaatziekten, astma, COPD, stoppen met roken en ouderenzorg). Hierover volgt in een latere nieuwsbrief meer informatie. 

Wij willen onze collega’s en natuurlijk onze patiënten bedanken voor het vertrouwen dat we hebben gekregen.

Het team van huisartsenpraktijk Waalfront wenst jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2019!