Leuk bericht van Nynke

Ik ben zwanger! 2018 is een heel bijzonder jaar voor mij. Want naast de groei van de praktijk, groeit er nu ook een kleine jongen in mijn buik. Mijn zwangerschap gaat goed en ik ben ondertussen al bijna 30 weken. Mijn man en ik zijn heel erg blij.

Zwangerschapsverlof

Ik zal vanaf 9 augustus met verlof gaan tot eind november/begin december. Tijdens mijn verlof zal elke vrijdag Lodewijk Hoffmann spreekuur doen namens mij. Op de dinsdagen zal voornamelijk Mette Claassen mijn spreekuur overnemen. Op de dagen dat Mette niet kan zal Dorien Centen als waarnemend huisarts werkzaam zijn in onze praktijk. Binnenkort komt er nog een foto en korte introductie van de waarnemers op onze website.

Na mijn verlof zal ik dezelfde dagen blijven werken en verandert er verder niets aan de organisatie van onze huisartsenpraktijk.