Ja! Eindelijk is het zover!

Inmiddels is de praktijk officieel open voor inschrijvingen!

Inmiddels is de aan- en afvoer van water aangesloten en is de inrichting van de praktijk zo goed als klaar. Achter de schermen zijn we nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten.

Vanaf nu kun je je via een inschrijfformulier laten inschrijven bij ons in de praktijk. Je kan het inschrijfformulier op de homepage van onze website vinden onder het kopje ‘inschrijfformulier’. Natuurlijk kun je ook de praktijk binnenlopen om het formulier in te vullen.

Vanwege verscherpte regelgeving omtrent privacy en uitwisseling van persoonsgegevens vragen we je om je eenmalig met een geldig paspoort of ID-kaart persoonlijk bij ons te identificeren.

De praktijk bevindt zich in de portakabins die bij het Honig complex geplaatst zijn. Mocht je moeite hebben om de praktijk te vinden bel ons dan op: 024-2003000.

Helaas is de hellingbaan naar de ingang van de praktijk nog niet gereed deze week. Tot die tijd zijn we moeilijker toegankelijk voor mindervaliden. Wil je toch langskomen op de praktijk, bel dan even met de assistente, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Wij hebben erg naar dit moment uitgekeken en hebben veel zin om nu echt van start te gaan. We helpen je graag waar nodig.

Tot snel!