Portakabins staan!
Vorige week op 5 februari zijn de portakabins geplaatst! Hieronder geven we een overzicht van de werkzaamheden die nog plaats moeten vinden voordat de praktijk haar deuren kan openen.

Wateraansluiting en riolering
De portakabins zijn al wel aangesloten op elektriciteit, maar vanwege het vriezen van de afgelopen weken is het nog niet mogelijk om ze aan te sluiten op water aanvoer en afvoer. Als het weer een beetje mee zit, zal dit aankomende week gerealiseerd worden.

Rolstoeltoegankelijk
We vinden het belangrijk dat een huisartsenpraktijk rolstoeltoegankelijk is. Daarom wordt er nog een hellingbaan gemaakt. In de praktijk is een rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig.

Inrichten van de praktijk
We zijn druk bezig met de inrichting en aankleding van de praktijk. We verwachten volgende week de tafel die in de wachtkamer komt te staan. Deze zal worden verzorgd door Stadsboom. Stadsboom is een lokaal initiatief van Jarno en Lonneke Wilbers die zich bezig houden met duurzaamheid en zij maken op een ecologische wijze houten meubelen. Zij geven hierbij jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een eerlijke kans. Wij vinden het fantastisch wat zij doen en zijn trots dat er een tafel vanuit hun werkplaats bij ons komt te staan.