Online inschrijfformulier
We zijn achter de schermen druk bezig met aanpassingen van de website. Zo komt er een online inschrijfformulier. Degene die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief zullen per email een link krijgen naar het inschrijfformulier. Andere kunnen het inschrijfformulier binnenkort vinden op onze website.

Persoonlijke identificatie en privacy persoonsgegevens
Nadat het online inschrijfformulier is ingevuld en verstuurd zullen wij deze gegevens gebruiken om de inschrijving in ons huisartsen informatiesysteem compleet te maken. Vanwege verscherpte regelgeving omtrent privacy en uitwisseling van persoonsgegevens vragen we alle nieuwe patiënten  zich eenmalig met een geldig paspoort of ID-kaart zich persoonlijk bij ons te identificeren. Na deze identificatie kunnen we de inschrijving compleet maken.

Wij vinden het prettig om op deze manier direct ook kennis te maken met onze nieuwe patiënten.

Gegevens vanuit je oude huisarts
Om goede zorg te kunnen leveren is het belangrijk dat wij de medische gegevens van je oude huisarts ontvangen. Om deze gegevens op te kunnen vragen bij de huisarts hebben wij een machtiging nodig. Wanneer je komt voor de persoonlijke identificatie kan je direct deze machtiging ondertekenen.

LSP

LSP staat voor het landelijk schakel punt. Wij vragen al onze patiënten om toestemming te geven voor gegevens uitwisseling tussen andere zorgverleners die betrokken zijn bij jullie zorg. Denk hierbij aan de apotheek of het ziekenhuis. Wij vinden het belangrijk dat dit gebeurd, om zo te zorgen voor een betere kwaliteit van zorg. Uiteraard mag elke patiënt zelf beslissen of hij of zij dit wil.

Wil je meer informatie over LSP, of wil je zelf al online je toestemming regelen? Kijk dan op: https://home/hapwaalfront/domains/hapwaalfront.nl/public_html.volgjezorg.nl/gegevens-delen/hoe-werkt-het.