In onze aankondiging in de folder en op de website staat dat huisartsenpraktijk Waalfront najaar 2017 zijn deuren wil openen. Helaas heeft dit vertraging opgelopen. Zoals jullie wellicht weten veranderd er veel in de wijk en is het gebied continue in ontwikkeling. Voor de uitvoer van onze plannen zijn wij afhankelijk van deze ontwikkelingen. Denk hierbij aan dat wij op een plek willen zitten met zo min mogelijk overlast van bouwwerkzaamheden.

We willen graag snel beginnen om zorg te leveren aan alle bewoners van de nieuwe wijk. Huisartsenpraktijk Waalfront zal daarom beginnen op een tijdelijke locatie. Momenteel zijn we druk bezig met het regelen van de vergunning voor het plaatsen van tijdelijke units. Helaas duurt dit allemaal wel langer dan dat we zouden willen.

De afgelopen weken is er hard gewerkt door onder andere ontwikkelbedrijf Waalfront en beheerders van het Honig complex om ons te helpen bij het starten van de huisartsenpraktijk op een centrale plek in de nieuwe wijk. We zijn ontzettend dankbaar voor de inzet van de betrokken partijen in dit hele proces.

Zodra we nieuwe berichten hebben en een beter beeld hebben van de openingsdatum van de praktijk laten we jullie dit weten.