Deelplannen voor ontwikkel gebied het Waalfront

Samen groeien en ontwikkelen
Als startende praktijk groeien wij samen met de wijk. In aanvang zien jullie vooral de twee huisartsen en de doktersassistenten. Uiteindelijk is onze wens om uit te groeien tot een volledige gemoderniseerde huisartsenpraktijk met ondersteunend personeel.

We willen een praktijk die mee gaat in nieuwe ontwikkelingen, onder andere op ICT-gebied en natuurlijk medisch inhoudelijk. Graag ontwikkelen we wel tegelijk met jullie en houden rekening met jullie wensen.

Bereikbaar wanneer het jou uitkomt via online mogelijkheden
Wij streven er naar om zoveel mogelijk papierloos en online te werken. Dit betekent dat wij gaan investeren in een online patiëntenportaal voor het aanvragen van herhaalrecepten, het maken van een afspraak en voor het voeren van een e-consult via je mobiele telefoon.

Ideeën /wensen? Laat het ons nu al weten!
Wil je patiënt bij ons worden en vind je het leuk om betrokken te zijn bij de start van onze huisartsenpraktijk, laat dan jouw ideeën aan ons horen.

Denk je graag mee over hoe de wachtkamer in jouw huisartsenpraktijk er uit komt te zien? Wat voor informatie wil je vanuit jouw huisarts ontvangen en op welke manier? Wat mis je bij jouw huidige huisartsenpraktijk?

Wij staan open voor jullie input en feedback. Stel je vraag of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

Geef jouw input voor huisartsenpraktijk Waalfront