Spoed

Op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur:

024 - 200 3000  keuzetoets 1

Buiten kantoortijden en op feestdagen:

024 - 352 35 79 

Adres

Lijnbaanstraat 22

6541 AL Nijmegen

024 - 200 3000

info@hapwaalfront.nl

 

 

Welkom bij huisartsenpraktijk Waalfront

 

Een kleinschalige, moderne praktijk in het hart van de wijk Nijmegen West.

We zijn gestart op een tijdelijke locatie op het Honig complex. De komende jaren zal er hard gebouwd gaan worden aan ons definitieve gezondheidscentrum in de wijk Waalfront, in Nijmegen West.

Ingeschreven via onze website?

 

Vergeet niet om je persoonlijk te identificeren. Vraag aan onze assistente hoe je dit kan doen zonder naar de praktijk te komen.

Vraag tevens je vorige huisarts om je medisch dossier naar ons op te laten sturen. Zo kunnen we je inschrijving compleet maken.

Bereikbaarheid


Wij zitten in een tijdelijk gebouw, aan de Lijnbaanstraat. In de tussentijd zijn we in afwachting van nieuwbouw in de wijk.

Er is slechts beperkte parkeermogelijkheid, en in de wijk geldt betaald parkeren. Dus als het kan, kom dan lopend, met de fiets of openbaar vervoer.

Er is een bushalte vlak bij, aan de Laan van Oost-Indië. Kijk op Breng.nl voor de juiste buslijn en tijden.

Kom je toch met de auto? Naast onze praktijk zijn enkele plekken beschikbaar voor parkeren, en er is een invalide parkeerplaats.

Schengenverklaring

Gebruikt u medicijnen en gaat u binnenkort op reis? Dan is het belangrijk dat u weet of u een verklaring nodig heeft. Dit is te vinden op de volgende website;...

Online inzage medische dossier

Goed nieuws!  Het is nu mogelijk om je eigen medische dossier online in te zien. Dit is mogelijk via het patiëntenportaal. Mocht je nog geen account hiervoor hebben...

Werkwijze praktijk

We vragen je om niet zomaar naar de praktijk toe te komen, maar eerst te bellen of een bericht te sturen. Indien je zorgvraag het toelaat, proberen we je zoveel...

Stel hier je vraag