Afspraken zoveel mogelijk op afstand

Vanwege de lockdown die er in Nederland is proberen wij zoveel mogelijk op afspraken op afstand te doen middels beeldbellen, e-consulten via het patienten portaal, email (info@hapwaalfront.nl) of telefonisch.  De zorg gaat vanzelfsprekend wel door binnen onze praktijk voor dringende zaken. Vind je het zelf moeilijk om te bepalen of jouw zorgvraag kan wachten schroom dan niet om contact op te nemen met de praktijk. Wij denken graag met je mee. Kom alleen naar de praktijk toe als je een fysieke afspraak hebt of als je iets moeten komen langsbrengen/ophalen zoals is afgesproken met een medewerker van de praktijk. Wij verzoeken iedereen om bij het betreden van de praktijk een mondmasker te dragen en je handen te desinfecteren. 

Vaccinaties

Vanuit de overheid is er nog niet bekend wanneer er gestart gaat worden met het vaccineren van de (kwetsbare) patienten uit de huisartsenpraktijk. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dit vermelden op onze website, via een nieuwsbrief, danwel zul je een brief met uitnodiging van ons ontvangen.