Online afspraken 

Momenteel is het i.v.m. het corona-virus niet mogelijk om online afspraken in te plannen bij de huisarts. Wij vragen jullie om voor het maken van een afspraak de assistente te bellen. De afspraken worden ruimer ingepland om te voorkomen dat er teveel mensen op de praktijk aanwezig zijn. Daarbij zal de assistente bij het inplannen van de afspraak ook de klachten nog extra uitvragen. Het kan zijn dat de huisarts extra beschermingsmiddelen zal dragen. Je kan ook je vragen stellen via het digitale patiënten portaal.

Avondspreekuur

Het avondspreekuur komt de komende periode ook te vervallen. Wanneer wij merken dat de drukte op de reguliere spreekuren toeneemt zullen wij dit opnieuw bekijken.

We begrijpen dat dit even wennen is en hopen op jullie begrip. Zodra het weer kan zullen we beide mogelijkheden uiteraard weer open zetten.